Maisha - Centrum voor Yoga en Mindfulness

Yogaweekend Maisha november 2018

Vanuit Maisha gaan we in het weekend van 16-18 november 2018 het volgende yogaweekend organiseren! Ook niet-leden zijn daarbij van harte welkom. De locatie is het Fletcher Hotel aan de Schalterdalweg in Beekbergen. Dit hotel ligt midden in de bossen en is goed bereikbaar: vanaf de A50 - afslag Loenen - is het nog 500 meter. 

Voor het weekend hebben we 10 terraskamers gereserveerd: comfortabele 2-persoonskamers met een terras, mét bad en met koffie/thee voorziening. 

De yogazaal is de prachtige Deelerzaal met gebrandschilderde ramen. Voor een mooie impressie van het hotel en de zaal kun je kijken op www.runyogarecharge.nl . Op loopafstand bevindt zich een ander hotel van dezelfde keten: "De Wipselberg", waar deelnemers van het Maisha-weekend gratis gebruik kunnen maken van het binnenzwembad.

Het arrangement ziet er als volgt uit:

Het weekend start op vrijdagavond 16 november om 19:00 uur met koffie/thee en iets lekkers. Je kunt trouwens al vanaf 15:00 uur terecht op je kamer.

 Het vrijdagavondprogramma bestaat uit een kennismaking en een toelichting op het weekend. De avond wordt afgesloten met een DRU-yogales.

Vòòr het ochtendontbijt volgt zaterdagochtend een les toegespitst op dynamische hatha yoga. Na het ontbijt is ieder vrij om de ochtend verder in te vullen. In de middag kun je meedoen aan de natuurwandeling van 1.5 á 2 uur met een stiltewandeling als onderdeel daarbinnen. Aan het eind van de middag een yin-yogales. 's Avonds een heerlijk 3-gangen diner, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch. 

Op zondagochtend volgt nà het ontbijt een laatste yogales, een hatha yogales. Het weekend kent een late check-out, namelijk om 13:00 uur. Dat is tevens het eind van het Maisha-weekend.

Het gehele arrangement met 2 overnachtingen, een welkomstdrankje, 2x ontbijtbuffet, 3-gangen menu op zaterdagavond, 4 yogalessen, een natuurwandeling kost - op basis van een gedeelde 2-persoonskamer- €195,- en boek je vóór 1 oktober 2018, dan geldt een vroegboekkorting van € 20,-. Je kunt daarnaast een massage inboeken voor € 55,- per uur. Deze massage wordt in overleg gepland. Voor een 1-persoonskamer is een toeslag van € 30,- verschuldigd. Wat niet inbegrepen is zijn de eventuele drankjes, een eventuele lunch op zaterdagmiddag en de toeristenbelasting.

Het weekend is gecombineerd met het run-yoga recharge weekend, dat mede wordt georganiseerd door docenten van Maisha. Mocht je geïnteresseerd zijn om ook aan een hardloopsessie mee te doen, dan kan dat tegen een extra betaling van € 15,-. per hardloopsessie. Meer informatie over het hardloopgedeelte vind je op www.runyogarecharge.nl.

Als je geïnteresseerd bent om mee te doen, stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , waarna wij de algemene voorwaarden en betalingsinstructies zullen toesturen. Als de betaling binnen is, is de inschrijving definitief. Wees er snel bij, want de groep willen we beperken tot maximaal 20 deelnemers!