Deze algemene voorwaarden zijn voor iedereen die deelneemt aan een door of namens  Maisha georganiseerde activiteit, zoals die op de website www.maisha.nl staan vermeld.

Inschrijving.

Na een gratis proefles (yoga) of een gratis kennismakingsbijeenkomst (mindfulness) schrijf je je in voor de desbetreffende volledige activiteit, door het inschrijvingsformulier ondertekend te retourneren. Daarbij wordt ook ingestemd met deze algemene  voorwaarden.

Seizoensduur en betaling.

Tijden en tarieven staan vermeld op de website en zijn inclusief (eventueel verschuldigde) BTW.  We verzoeken je om het bedrag  zelf maandelijks voor de 1e  van de maand van de activiteit aan ons te voldoen, tenzij voor een specifieke activiteit anders wordt afgesproken.  In de kleine school vakanties wordt er geen les gegeven, maar moet er doorbetaald worden. In de maanden juli en augustus zijn er geen lessen en hoeft er niet doorbetaald te worden. 

Opzegging:

Opzeggen alleen schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt bij Maisha een opzegtermijn gehanteerd tot het eind van de volgende maand. De contributie wordt betaald aan het begin van de maand, dus kun je in de maand, waarin je opzegt, en ook de maand erna nog aan de lessen deelnemen. 

Afwezigheid

Wat betreft (een langer durende) afwezigheid - door ziekte, of vanwege langere vakanties -, hebben we de volgende procedure:

  • Is de afwezigheid korter dan een maand, dan kun je de niet gevolgde lessen inhalen bij een andere groep.
  • Ben je tussen de 1 en 2 maanden afwezig, dan betaal je 1 maand wel en 1 maand geen contributie. Je plekje bij de groep blijft wel gegarandeerd.
  • Ben je langer dan 2 maanden afwezig, dan raden we aan het lidmaatschap op te zeggen en je weer te melden, als je weer beter bent. We kunnen dan niet je plekje bij de groep garanderen. 

Gezondheid.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je gezondheid. Let hier op! Hou de grenzen van je eigen kunnen in de gaten. Juist door deze grenzen te respecteren zullen deze langzaam opschuiven. Heb je klachten over je gezondheid of heb je twijfels of het verantwoord is deel te nemen aan de activiteiten van Maisha, raadpleeg dan eerst je huisarts of een specialist.  Vergeet niet het ook aan je yogadocent  te melden, zodat deze hiermee rekening kan houden. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld een zwangerschap of psychische klachten. Als je gedurende een activiteit met meerdere bijeenkomsten geestelijk of lichamelijk ziek  bent, waardoor het niet mogelijk is om de activiteit door te zetten of moet je meerdere bijeenkomsten missen horen wij dit graag van je. Dan vinden we hier samen een oplossing voor.

Eigen risico en aansprakelijkheid.

Deelname aan de door of namens  Maisha  georganiseerde activiteiten geschiedt volledig op eigen risico.  Maisha kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen en/of blessures,  geestelijke of andersoortige schade die ontstaan zijn tijdens of ten gevolge van deelname aan de bedoelde activiteiten.  Als een rechter van mening is dat wij toch aansprakelijk zijn, beperken wij dit tot de directe schade.  Maisha is niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies van jouw eigendommen.

Samen vinden we een oplossing!

Mocht je op enige manier ontevreden zijn  over de (inhoud van de) door  Maisha georganiseerde activiteiten, ben je niet in staat aan je verplichtingen te voldoen of heb je een ander aan ons verbonden probleem, verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Wij zullen altijd proberen om samen tot een oplossing te komen.

Overmacht

Mochten wij door een overmachtssituatie tijdelijk niet in staat zijn om aan onze verplichtingen te voldoen zullen wij contact met je opnemen met als doel tot een gezamenlijke oplossing te komen.