Kosten voor yoga:

Voor de groepen volwassenen zijn de kosten € 32,00 per maand, inclusief materialen. Leden in het bezit van de Gelrepas betalen € 18,00 per maand. De mogelijkheid bestaat ook, dat je voor 5 maanden tegelijk overmaakt, dan betaal je  € 155,00. Je kunt ook voor het hele seizoen overmaken, dan betaal je € 300,00 ineens. 

Wil je per week 2 lessen volgen, dan is de 2e les voor de halve prijs, dus € 48,00 per maand. 5 maanden tegelijk betalen wordt dan € 232,50 en 10 maanden ineens wordt € 450,00.

Als je maandelijks betaalt, maak je de contributie aan het begin van de maand zelf over.  het liefst via een automatische overschrijving. De maanden juli en augustus wordt er geen les gegeven en hoeft ook niet betaald te worden. De overige (korte) schoolvakanties wordt er eveneens geen les gegeven, maar word je verzocht wel door te betalen.

De contributie dient overgemaakt te worden op Triodos Bank rekening NL31 TRIO 0781352134 ten name van Maisha te Elst.

Bij opzeggingen: een maand van tevoren schriftelijk opzeggen! Voorbeeld: als je per 1 maart wilt opzeggen, dan moet je ons dat voor 1 februari laten weten, per mail op adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per brief (huisadres: zie contactinformatie. We kunnen dan op tijd iemand van de (eventuele) wachtlijst laten weten, dat er een plekje beschikbaar is.  

= = = = = = = = = = = = = 

Kosten voor de mindfulness-training:

De kosten voor 8 trainingsavonden, de benodigde reader, CD's om thuis te oefenen en de coachingsgesprekken bedragen € 330,- (particulieren), € 400,- (als werkgever betaalt) en € 270,- (studenten).

De kennismakingsworkshop (waarvoor je je online kunt aanmelden!) is gratis. Indien je besluit mee te doen, moet je de kosten voorafgaand aan de eerste bijeenkomst overmaken op Triodos Bank rekening NL31 TRIO 0781352134 ten name van Maisha te Elst o.v.v. "mindfulness-training". Je overschrijving is tevens je bewijs van deelname. 

Kosten voor ayurvedische massage:

Een complete massage duurt ca. 60 minuten. Hierbij komt het hele lichaam aan bod. De kosten hiervoor bedragen € 40, inclusief olie, handdoeken en douche.

Voeten-, benen-, bekken- en rugmassage duurt ca. 40 minuten. De kosten hiervoor bedragen € 25,- inclusief olie, handdoeken en douche.