Mijn naam is Ewelina Hagen.

 

Ik ben in 1981 in Polen geboren. Sinds 2000 woon ik in Nederland.

Ik doe yoga sinds mijn vijftiende. Heel toevallig pakte ik toen een boek in de winkel en las op de achterzijde over de voordelen van yoga. Het boek heet “Helende Yoga” en is door de Indische swami Ravi Javalgekar geschreven. In zijn boek adviseerde hij yoga om fysieke en psychische klachten te verminderen en zelfs verschillende ziektes te genezen. Ik heb het boek gekocht en begon dezelfde dag nog met lezen en oefenen. Na een paar weken voelde ik een groot verschil. Veel energie maar ook innerlijke rust en kracht waardoor ik de energie goed kon plaatsen, beheersen en gebruiken. 

Ik ging me steeds verder in yoga verdiepen en heb aan meerdere cursussen en workshops deelgenomen. In 2012 heb ik de Hatha Yoga docentenopleiding bij Yogaschool Ron van der Post in Nijmegen afgerond. Naast yogadocente ben ik ook Ayurvedisch masseuse. Zowel yoga als massage ben ik nog steeds aan het verbeteren door bijscholingen en reizen naar o.a. Nepal.

In mijn lessen wil ik mensen helpen hun lichaam te leren kennen, hun best te doen op fysiek niveau en op geestelijk niveau te groeien. Ik wil mensen helpen om de fundamentele waarheden te herinneren die iedereen kent maar die we geneigd zijn te  vergeten doordat we teveel in beslag worden genomen door ons drukke dagelijkse bestaan. Ik wil ook laten zien dat je yoga op een speelse manier in je dagelijkse handelingen kunt gebruiken.