Mindfulness yoga bevordert het welzijn en effectiviteit van uw werknemers.

Stress veroorzaakt veel lichamelijke en geestelijke klachten. Yoga beïnvloedt de doorbloeding en ademoefeningen reduceren stress. Na mindfulness yoga voelen uw werknemers zich weer energiek en kunnen zij beter presteren.
Geen investering nodig:
Voor mindfulness yoga hoeft u niet te investeren. Als er een vergaderruimte tijdens de lunch beschikbaar is kan de mindfulness yoga daar plaats vinden. Wij leveren de benodigde yoga matjes.
Programma:
Wij stemmen het programma voor mindfulness yoga in overleg met u af op de specifieke situatie en behoefte binnen uw bedrijf.De mindfulness yoga kan tijdens de lunchpauze of aan het eind van de dag aangeboden worden. De duur van een les is afhankelijk van de mogelijkheden variërend van een half uur tot een uur.
Mindfulness yoga lessen:
De meeste mensen kunnen yoga beoefenen. Wij zorgen voor een aanbod waaraan iedereen kan meedoen. De aandacht zal gericht zijn op losmaken van spanning in het lichaam, adem -en aandachtsoefeningen om te ontspannen. Het aantal werknemers per les is afhankelijk van de ruimte tot maximaal 20 personen.

Samenwerking:
Door samen mindfulness yoga te beoefenen ontstaat er onderling vertrouwen. Collega's zien elkaar van een andere kant en in een andere setting en er ontstaat een verbondenheid met elkaar. Dit bevordert de collegialiteit.

Kosten:
De kosten voor een uur zijn 200,00 euro inclusief BTW en reiskosten. Eventueel kunnen de werknemers een deel zelf betalen.

Yogadocenten:
Onze yoga docenten zijn allemaal bevoegd en ervaren in het geven van lessen en we zijn aangesloten bij de VvYN.(Vereniging voor yogadocenten Nederland/Europa).

Contact:
Emma Haspels
telefoon: 0641458828
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.