Mijn naam is Gerda Wolff.

Ik heb jarenlang in het bedrijfsleven en bij overheidsinstellingen gewerkt als onderwijskundig adviseur. Alhoewel ik jarenlang zelf yogalessen volgde, kwam er een keerpunt in mijn leven door nidra yoga en meditatie.

Ik besloot een sabbatical in te lassen om na te denken over de toekomst. Tijdens deze periode kwam er een (nidra)yogaopleiding op mijn pad die ik inmiddels heb afgerond. Ik heb de basisopleiding bij Yogapoint in Utrecht gevolgd en heb daarnaast een meditatieopleiding en specialisatiecursussen nidra yoga, mantrayoga, krya yoga en ademtherapie volgens de methode van Dixhoorn gedaan bij de Blikopener in Tilburg. Ik heb ook de bijscholing adem en ontspanningstherapie gevolgd bij Saswitha in Bilthoven. Hiernaast heb ik diverse inspirerende workshops gevolgd bij yoga instituten in het buitenland. 

De energie, de wijsheid van de docenten en de satsangs raakten mijn hart en gaven steeds meer richting aan mijn leven. Deze kennis en ervaring wil ik graag met iedereen delen. Mijn lessen geef ik vanuit het hart en met liefde voor de yoga. Bij Maisha geef ik yogales op donderdagmorgen van 9.00 -10.00 uur. Ik hoop je daar binnenkort te ontmoeten.

Namasté.