Mijn naam is Nicole de Ruiter

Nicole

Op mijn zesde kwam ik - omdat mijn moeder yoga deed - met yoga in aanraking en dat vond ik zo leuk dat ik met het yogaboek onder mijn arm mijn vriendinnetjes wel les ging geven. Ik geloof niet dat zij hier echt heel blij van werden .... 
Op volwassen leeftijd ben ik weer met yoga in aanraking gekomen en heb me verdiept in Kundalini yoga en later Yin yoga. Ik heb na een opleiding Kundalini yoga een workshop in yoga gegeven en celestial communication en wekelijkse lessen. Dat kwam toen helaas door omstandigheden tot een eind .
 
Nu ben ik vooral met meditatie bezig, ik houd ervan om met mantra's mee te zingen, te dansen. Ook ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit en bewustzijn en volg hier zo nu en dan workshops en cursussen in. Op dit moment verdiep ik me in het sjamanisme en volg ik hier een cursus in. En ja van bloemen en kruiden word ik ook erg blij, in het verleden heb ik nog twee jaar in een bloemenwinkel als bloemiste gewerkt. Maar ik wilde toch verder leren omdat ik dacht dat dat beter was, maar ik kwam er achter dat met creativiteit en gevoel bezig zijn beter bij mij past dan op kantoor.
 
Sinds een jaar doe ik vrijwilligerswerk op Landerij De Park waar ik workshop en cursussen creëer en organiseer. Erg leuk om dit te doen.
Dat deelnemers naar huis gaan met een voldaan gevoel een glimlach op hun gezicht en even uit hun denken zijn gestapt maar juist in het gevoel, ja daar word ik blij van! Via mijn vrijwilligerswerk kwam ik Emma tegen, zo zie je maar :-) en mag ik een vrouwencirkel bij Maisha gaan geven. Heel erg fijn. Ik hoop jullie hier een keer te mogen ontmoeten. Harte groet!