Mijn naam is Reineke Mund.

Reineke

Yoga is mij met de paplepel ingegoten. Toen ik wat ouder werd, in pittige tijden, begon yoga steeds meer voor me te betekenen. Yoga zorgde voor rust en ontspanning en werd een basis van waaruit ik persoonlijk verder kon groeien. Later werd yoga een manier van leven.

Ik heb een achtergrond in de verpleegkunde en pedagogiek. Tot kort na de geboorte van mijn eerste zoon was ik werkzaam in de kinder- en jeugd-GGZ als orthopedagoog. Het moederschap was echter de aanzet om mijn hart te volgen en verder te gaan op het pad van de yoga. Die keuze was vooral gebaseerd op mijn wens om op een meer praktische manier aan de slag te gaan met kinderen en volwassenen.

In 2015 ben ik gestart met een 3-jarige yogadocentenopleiding bij Ron van der Post in Nijmegen en sindsdien geef ik les aan volwassenen op verschillende locaties. De bovenstaande opleiding is erkend door en gelieerd aan de Brahmrishi Yoga Training College, een afdeling van de Punjab Universiteit van Jaipur in India. Ook heb ik begin 2018 de opleiding Holistische Kinderyoga afgerond bij Arterre te Nijmegen. Sinds de zomer van 2018 geef ik ook (individuele) kinderyogales. Het doorgeven van alles wat yoga te bieden heeft vind ik zo waardevol!

Regelmatig neem ik zelf deel aan verdiepingsdagen en workshops om mijn yoga kennis uit te breiden en mezelf te blijven uitdagen. Want ook als docent ben je nooit uitgeleerd.