Wil jij meer controle over je eigen lichaam, meer verdieping in wat je lichaam aan kan? Dompel jezelf dan letterlijk onder in de theorie en praktijk van deze Wim Hof methode Adem workshop. 

Deze dag gaan we aan de slag met intensieve ademhalingsoefeningen, mindset/focus en koude training. Voel en ervaar de verscheidenheid aan effecten, die deze krachtige drie componenten teweeg kunnen brengen.

Twijfel je? De workshop is voor alle niveaus. Iedereen is in staat om aan het eind van de dag een ijsbad te nemen, maar niets is verplicht. Uiteraard kan je vooral met ons overleggen mocht je om gezongheidsredenen twijfelen of de workshop geschikt voor je is.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.45-11:00 uur: inloop
11.00-12.00 uur: Welkom & Yoga 
12.00-13.00 uur: Verbonden Adem
13.00-13.30 uur: Lichte lunch
13.30-15.30 uur: Theorie & Praktijk Wim Hof Methode
15.30-16.00 uur: Voorbereiding ijsbad
16:00-16:45 uur: IJsbad
16:45-17:30 uur: Afsluiting

Kosten: € 99,00  

Locatie: Yogacentrum Maisha, Vlasstee 4 in Elst. Het ijsbad wordt opgezet in de tuin naast het yogacentrum.

Aanmelden*: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Docenten:
Jaime van der Lugt (Wim Hof instructeur)
Nanneke Landman (ademcoach en yogadocente)

*Deze workshop loopt snel vol, dus wacht niet te lang met aanmelden. Maximaal 12 deelnemers, i.v.m. coronamaatregelen!

 
 
 

Een bijzondere en nieuwe ervaring bij Maisha! 

Het thema van deze Yin Yoga workshop is luisteren, waarbij met name het 2e en het 5e chakra een rol speelt.

Deze workshop wordt met live-muziek begeleid op het instrument cello. Hiervoor zal celliste Mirjam Mudde, al jaren ook cursiste bij Maisha Yoga, de les op haar cello live begeleiden. De klank en natuurlijke trilling van de cello zal de Yin houdingen ondersteunen en verdiepen. De diepere klanken brengen je naar beneden en de melodieën laten de energie stromen.

 cello1

De cello is gemaakt van hout en is al meer dan 500 jaar oud. In deze workshop hoor je de cello als solo-instrument, in zijn puurste vorm . De cello benadert met zijn warme klank die van de menselijke stem en kan met natuurlijke trilling de impact van de houdingen verdiepen. Naar die trillingen gaan we in de yin-houdingen luisteren. Wat raakt je? Vanwege de lente gaan we vooral aandacht geven aan de lever/galblaas meridiaan.

We openen naast het fysieke lichaam vooral ook het emotionele lichaam. We observeren het mentale lichaam en door de muziek tijdens de yinhoudingen opent zich ook het spirituele lichaam.

Praktische info:

Docenten: Emma Haspels (yin-yoga) en Mirjam Mudde (cello)

Datum: vrijdag 3 april 2020

Tijd: 19.30-21.15 uur

Locatie: Maisha, Vlasstee, Elst

Kosten: € 20,00

Aanmelden bij : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis proefles

Yoga of Mindfulness iets voor jou?
Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen

Wil jij meer controle over je eigen lichaam, meer verdieping in wat je lichaam aan kan? Dompel jezelf dan letterlijk onder in de theorie en praktijk van deze Wim Hof methode Adem workshop.  Deze dag gaan we aan de slag met intensieve ademhaling...

Een bijzondere en nieuwe ervaring bij Maisha!  Het thema van deze Yin Yoga workshop is luisteren, waarbij met name het 2e en het 5e chakra een rol speelt. Deze workshop wordt met live-muziek begeleid op het instrument cello. Hiervoor zal celli...
Ga naar boven