In het voorjaar van 2019 is er een mIndfulnesstraining gepland op de dinsdagavonden. De kennismakingsbijeenkomst daarvoor  is op 26 februari 2019  van 20:00 - 21:30 uur. De cyclus omvat 8 avonden, waarvan de data in onderstaande tabel onder "Cyclus 1"staan. De bijeenkomsten zijn steeds van 20:15- 22:30 uur en worden gehouden op Vlasstee 4, Elst. De kennismakingsbijeenkomst is gratis. De kosten voor de training van 8 bijeenkomsten kun je hier vinden.

Omdat tijdens de trainingen zaken naar boven kunnen komen, die meer aandacht behoeven, is het mogelijk om op eigen verzoek één of twee individuele coachingsgesprekken te hebben met één van de trainers. Daaraan zijn geen extra kosten verbonden.

Cyclus 1 Datum Cyclus 2 Datum 
bijeenkomst 1 12 maart 2019   bijeenkomst 1 n.v.t.
bijeenkomst 2 19 maart 2019   bijeenkomst 2 n.v.t.
bijeenkomst 3 26 maart 2019   bijeenkomst 3 n.v.t.
bijeenkomst 4 2 april 2019   bijeenkomst 4 n.v.t.
bijeenkomst 5 9 april 2019   bijeenkomst 5 n.v.t.
bijeenkomst 6 16 april 2019   bijeenkomst 6 n.v.t.
bijeenkomst 7 23 april 2019   bijeenkomst 7 n.v.t.
bijeenkomst 8 7 mei 2019   bijeenkomst 8 n.v.t.

Hier meer informatie over het komende yogaweekend van Maisha. Het wordt een heel bijzonder weekend dat jullie niet mogen missen! Ook niet-leden van Maisha zijn van harte uitgenodigd.

Thema

Het thema is Compassie en mededogen. Voor onszelf, onze medemens, onze ‘vijand’ en voor de wereld. Bij alle yogalessen zal er aandacht zijn voor meditatie. We zullen veel borstopeners en hartopeners in de lessen verwerken. Vanuit elke yogavorm op een eigen wijze. Er zal veel tijd zijn voor verstilling en bewustwording. 

Locatie

De locatie is het sfeerrijke Fletcherhotel Beekbergen, gelegen midden in de bossen van de Veluwe. Vanuit Arnhem richting Apeldoorn op de A50 neem je afslag Loenen/Eerbeek. Aan het eind van de afrit linksaf richting Beekbergen. Na het oversteken van de A50 1e weg links, de Schalterdalweg. Het Fletcherhotel Beekbergen bevindt zich na 400 meter aan de rechterkant. We hebben een eigen vleugel tot onze beschikking. De terraskamers beschikken over een bad en gelegenheid om thee/koffie te zetten.

Programma

Vrijdag Inchecken vanaf 15.00 uur. Als je 's middags al arriveert, kun je zelf een diner bestellen, dit zit niet bij de arrangementsprijs inbegrepen.

 • 19.00 uur  Aanvang programma met koffie/thee en iets lekkers
 • 19.30 uur  Kennismaking
 • 20.00 uur  Video over compassie
 • 20.30 uur  Dru-yoga van Karen Oostinga
 • 21.30 uur  Thee

Zaterdagprogramma

 • 8.00 uur   Kundalini-yoga van Evelien Smidts
 • 9.00 uur   Ontbijt
 • 11.00 uur Critica Alignment-yoga van Hanske Brouwer
 • 12.00 uur Eventueel lunch (niet bij arrangementsprijs inbegrepen)
 • 14.00 uur Natuurwandeling met Cees Landman (15)
 • 17.00 uur Yin-yoga van Marjon Loonen
 • 19.00 uur Diner
 • 21.30 uur Yoga-nidra van Emma Haspels

Zondagprogramma

 • 8.00 uur   Hatha-yoga van Nelleke Kooij
 • 9.00 uur   Ontbijt
 • 10.30 uur Afsluiting en zingen van de mantra I am the light of my soul
 • 12.00 uur Uitchecken

Kosten

Vroegboekkorting! Tot 1 februari betaal je € 180,- op basis van een 2-persoonskamer, daarna zijn de kosten € 200,- .

Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag van € 30,- .

Info en aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Je bent op deze website, dus heb je belangstelling of beoefen je yoga. Stel: je doet ook aan hardlopen; als beginner of wellicht ben je een ervaren hardloper. je houdt er ook van een weekendje weg te zijn, in een mooi hotel, alleen of met vriendin of partner. Dan is een Run Yoga Recharge weekend iets voor jou!

De Run Yoga Recharge weekenden bieden een combinatie van yoga en hardlopen in een bosrijke omgeving op de Veluwe.

De formule is uniek: er worden 7 activiteiten aangeboden, en een willekeurige combinatie van 4 ervan vormen het basisarrangement. Je kunt in het weekend 4 yoga-sessies bijwonen, maar minder kan ook. Je kunt 2 keer een sessie "natural running" doen, maar minder kan ook. En er is een natuurwandeling. Als basis kun je dus bij voorbeeld 3 yoga-sessies bijwonen en aan één workshop "natural running" meedoen. Als het basisarrangement niet voldoende voor je is, dan kun je een of meer activiteit(en) bijboeken

Je ontmoet andere mensen die jouw passie voor hardlopen en/of yoga delen. Maar bovenal gaat het erom, je te kunnen ontspannen, er heerlijk even helemaal uit te zijn om zodoende de batterijen weer helemaal op te laden. Je kunt optrekken met andere deelnemers, maar je kunt je ook prima terugtrekken op je kamer, of er met z’n tweeën op uit. De yogasessies (yin-yoga, hatha-yoga en DRU-yoga) worden aangeboden door Emma en Marjon.

Eerstvolgende Run Yoga Recharge weekenden: 

In Beekbergen: Fletcher Hotel, Schalterdalweg 18, Beekbergen:

 • 22, 23 en 24 maart 2019
 • 17, 18 en 19 mei 2019  

Klik op de website www.runyogarecharge.nl voor meer details over het arrangement, het hotel en om te lezen, wat andere deelnemers ervan vonden. Ook kun je je via deze website aanmelden! 

 

Gratis proefles

Yoga of Mindfulness iets voor jou?
Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen

In het voorjaar van 2019 is er een mIndfulnesstraining gepland op de dinsdagavonden. De kennismakingsbijeenkomst daarvoor  is op 26 februari 2019  van 20:00 - 21:30 uur. De cyclus omvat 8 avonden, waarvan de data in onderstaande tabel ...

Hier meer informatie over het komende yogaweekend van Maisha. Het wordt een heel bijzonder weekend dat jullie niet mogen missen! Ook niet-leden van Maisha zijn van harte uitgenodigd. Thema Het thema is Compassie en mededogen. Voor onszelf, onze med...

Je bent op deze website, dus heb je belangstelling of beoefen je yoga. Stel: je doet ook aan hardlopen; als beginner of wellicht ben je een ervaren hardloper. je houdt er ook van een weekendje weg te zijn, in een mooi hotel, alleen of met vriendin of...
Ga naar boven