Op 15 januari 2022 verzorgt vitaliteitscoach Emilie van Suilichem de themaochtend  Vitaliteit en Immuniteit
 
In deze tijden van corona is het van vitaal belang, om je immuunsysteem zo vitaal mogelijk te maken. Over vatiliteit en  immuniteit gaat deze workshop!
Leerdoelen van deze dag:
 
Programma:

10.00 uur: inloop met thee

10.30 uur: start programma

12.30 uur: einde programma

De kosten voor deze informatieve ochtend bedragen € 25,-

 

Profiel van docente Emilie van Suilichem:

Ik ben Emilie van Suilichem, integraal leefstijl- en vitaliteitscoach. Ik woon in Zetten met mijn man en twee kinderen.   

In mijn eigen coachpraktijk FIER help ik mensen groeien naar de meest vitale versie van zichzelf. Het raakt mij om te zien dat er tegenwoordig zoveel mensen constant moe zijn en/of stress ervaren, kampen met allerlei lichamelijke klachten, mentaal uitgeput zijn en het gevoel hebben dat ze in een sneltrein door het leven denderen. Zoveel mensen die uit balans zijn, vastlopen en niet meer durven te kiezen voor zichzelf.

FIER staat voor Floreren, Innerlijke rust, Energie en Regie. Mijn missie is om mensen weer te laten Floreren met voldoende Innerlijke rust en Energie zodat zij de Regie weer durven te pakken over hun eigen vitaliteit en leven. Ik coach met een holistische visie, wat betekent dat ik de mens zie als één geheel. Mijn coaching is altijd maatwerk, gericht op het aanpakken van de kernoorzaak van de disbalans en speelt zich af op fysiek, mentaal, emotioneel en zingevingsvlak.

Naast het coachen geniet ik in mijn vrije tijd van mijn gezin, de natuur, sporten, koken, yoga en meditatie.