Koen.jpeg

 

Koen Smitsmans 'The next pulmonaut' neemt je mee op reis in je eigen lichaam middels ademhaling. Dit doen we in een ademcirkel. Maar wat is nou een ademcirkel?
Een ademcirkel is het begeleiden van een groep naar een diepe staat van bewustzijn door het gebruik van diverse ademhalingstechnieken. Die diepe staat bied jou de kans om aan onverwerkte emoties te werken, dieper te ontspannen, nieuwe inzichten te krijgen of meer verbinding met je lichaam te krijgen.
De energie die als groep gecreëerd wordt tijdens zo'n sessie is onbeschrijfelijk.
Het belangrijkste is dat er een veilige omgeving gecreëerd  wordt waar alles mag zijn zoals het is, gevoelens gevoeld mogen worden en alles tot uiting mag komen. 
Koen is  militair verpleegkundige en gecertificeerd ademtherapeut. Hij is opgeleid vanuit de Wim Hof methode en  Spiritus breathwork (verbonden adem). 
Hij nodigt jullie dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze ademcirkels bij Maisha yoga. 
Kom uit je hoofd en in je lichaam! 

Datum en Tijd: 27 september 2024 van 19:30 - 21:30 uur

Opgave: Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kosten: € 30,- 

Locatie: Maisha - Centrum voor Yoga en Mindfulness, Vlasstee 4, Elst

 Er zijn nog 3 ademcirkels gepland voor 2024: 11 oktober, 15 november en 13 december. Je kunt je ook opgeven voor meerdere ademcirkels!