Een onvervulde kinderwens met eventuele vruchtbaarheidsbehandelingen kan enorm stressvol zijn. En juist die stress is zo slecht voor je vruchtbaarheid. In de Fertiliteitsboost cursus ga je leren hoe je meer ontspanning en rust in je leven kunt krijgen. En hoe je ondanks het verdriet en de heftigheid bij jezelf kunt blijven en misschien zelfs kunt groeien als persoon.

Naast de Fertiliteitsboost cursus van vijf ochtenden, komt er ook een Fertiliteitsboost weekend. Voor vrouwen die verder van de omgeving Nijmegen / Arnhem af wonen of voor wie 5 x komen teveel is. In deze cursus leer je welke mede oorzaken van een verlaagde vruchtbaarheid bij jou van toepassing zijn, hoe je je vruchtbaarheid kunt vergroten en hoe je je emoties en gevoelens meer in balans kunt krijgen.

Het eerste Fertiliteitsboost weekend wordt gegeven op zaterdag 28 en zondag 29 september in de yogastudio van Maisha. Yoga is een wezenlijk onderdeel van de cursus. Cursusleidster is Chantel Bruijsten.. Zaterdag beginnen we om 10.30 uur en eindigen we tussen 16.30 en 17.00 uur. Zondag beginnen we om 10.00 uur en eindigen we tussen 16.00 en 16.30 uur. Meer informatie en opgave via de site "Zwanger worden en zo".

Ken je vrouwen, waarvoor deze cursus zinvol zou kunnen zijn? Zegt het voort!