Bij Maisha is het mogelijk om privé-yogalessen te volgen! In de nieuwe yogazaal in de tuin van Vlasstee 4 in Elst zijn de condities optimaal voor een rustige, sfeervolle yogales met een ervaren docente.  

Het zou kunnen, dat het door je werk of andere factoren lastig voor je is op een vast tijdstip yoga te volgen. Het kan zijn, dat je liever les ontvangt in een 1-op-1 setting. Het zou kunnen, dat je er tegenop ziet in een groep te starten met allemaal "zeer ervaren" yogi's. Het kan zijn, dat het je het prettig vindt om op deze manier kennis te maken met diverse vormen van yoga, omdat je er he-le-maal niets vanaf weet.....

Wat de reden ook moge zijn: het kan bij Maisha. In een persoonlijk gesprek wordt afgestemd, wat jouw wensen zijn en hoe die kunnen worden ingevuld. De privé-lessen kosten € 42,- per uur. Wil je je aanmelden, bel dan 06-41458828 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we maken een afspraak!