Je bent op deze website, dus heb je belangstelling of beoefen je yoga. Stel: je doet ook aan hardlopen; als beginner of wellicht ben je een ervaren hardloper. je houdt er ook van een weekendje weg te zijn, in een mooi hotel, alleen of met vriendin of partner. Dan is een Run Yoga Recharge weekend iets voor jou!

De Run Yoga Recharge weekenden bieden een combinatie van yoga en hardlopen in een bosrijke omgeving op de Veluwe.

De formule is uniek: er worden 7 activiteiten aangeboden, en een willekeurige combinatie van 4 ervan vormen het basisarrangement. Je kunt in het weekend 4 yoga-sessies bijwonen, maar minder kan ook. Je kunt 2 keer een sessie "natural running" doen, maar minder kan ook. En er is een natuurwandeling. Als basis kun je dus bij voorbeeld 3 yoga-sessies bijwonen en aan één workshop "natural running" meedoen. Als het basisarrangement niet voldoende voor je is, dan kun je een of meer activiteit(en) bijboeken

Je ontmoet andere mensen die jouw passie voor hardlopen en/of yoga delen. Maar bovenal gaat het erom, je te kunnen ontspannen, er heerlijk even helemaal uit te zijn om zodoende de batterijen weer helemaal op te laden. Je kunt optrekken met andere deelnemers, maar je kunt je ook prima terugtrekken op je kamer, of er met z’n tweeën op uit. De yogasessies (yin-yoga, hatha-yoga en DRU-yoga) worden aangeboden door Emma en Marjon.

Eerstvolgende Run Yoga Recharge weekenden: 

In Wolfheze: Fletcher Hotel-Restaurant "De Buunderkamp"  Buunderkamp 8, Wolfheze.

  • 10, 11 en 12 juni 2022  
  • 28, 29 en 30 oktober 2022

Klik op de website www.runyogarecharge.nl voor meer details over het arrangement, het hotel en om te lezen, wat andere deelnemers ervan vonden. Ook kun je je via deze website aanmelden!