Op 25 juni start Maisha met een Vrouwencirkel, en als het aanslaat wordt het een maandelijks terugkerende bijeenkomst met verschillende sprekers/begeleiders. De vrouwencirkel is voor leden van Maisha en is op donatiebasis; indien het initiatief voortgezet wordt, dan bepalen de deelnemers in overleg een doel, waaraan de donaties worden overgemaakt.
 
We beginnen om 19:30 uur, de avond eindigt om circa 21:15 uur. We eindigen met een kopje thee.
 
Een paar steekwoorden om aan te geven, waar we aan denken:
 
 Verbinden
Vrouwelijke energie
Zachtheid
Vreugde
Gezelligheid
Creatie
Magie en
Gesprek!
 
Thema voor de 1e bijeenkomst: De kracht in jou! 
 
Wat gaan we doen?
 
Vanuit verbinding gaan we het hebben over kracht, innerlijke kracht, zonnekracht, maankracht, wat betekent dit voor jou? Wat geeft jou kracht. Wanneer sta je in je kracht? Of ontbreekt er nog iets waardoor je niet in je kracht kunt staan. Wat heb je nodig naast kracht om iets moois te creëren en dit neer te zetten? 
 
Op het moment dat we deze cirkel hebben is de zomer net begonnen, de zon staat heel dicht bij ons, er is veel lichtkracht. Ook is de volle maan aan de hemel, zij geeft ook kracht. De bloemen, planten en dieren nemen deze kracht op en voelen dit. Hoe is dit of voelt dit voor jou?
 
We zullen aan de hand van muziek, meditatie, creatie en gesprekken met elkaar dit onderwerp aan bod laten komen. 
 
Nicole 
 
Deze avond zal gegeven worden door Nicole de Ruiter, yogadocente. Zij heeft veel opleidingen en cursussen gedaan in bewustzijn en spiritualiteit en heel veel interesse in het sjamanisme, kruiden en de natuur. Over de avond zegt ze:
 
"Mijn wens is om door met elkaar te verbinden in de liefdevolle vrouwelijke energie er een gezellige avond van te maken, waar vreugde en creatie ontstaat en veel licht in en om ons is. En dat eenieder naar huis gaat met een glimlach op haar gezicht en heerlijk opgeladen het weekend in kan gaan.  Onder het motto niets moet. Ik bereid deze avond voor maar wil me ook graag laten leiden door de deelnemers zodat "Magic kan ontstaan". "
 
Maximaal aantal deelnemers is 8 - nog even los van de eventuele coronamaatregelen, die dan gelden - en met minimaal 4 deelnemers kan de avond doorgaan.