Een bijzondere en nieuwe ervaring bij Maisha! 

Het thema van deze Yin Yoga workshop is luisteren, waarbij met name het 2e en het 5e chakra een rol speelt.

Deze workshop wordt met live-muziek begeleid op het instrument cello. Hiervoor zal celliste Mirjam Mudde, al jaren ook cursiste bij Maisha Yoga, de les op haar cello live begeleiden. De klank en natuurlijke trilling van de cello zal de Yin houdingen ondersteunen en verdiepen. De diepere klanken brengen je naar beneden en de melodieën laten de energie stromen.

 cello1

De cello is gemaakt van hout en is al meer dan 500 jaar oud. In deze workshop hoor je de cello als solo-instrument, in zijn puurste vorm . De cello benadert met zijn warme klank die van de menselijke stem en kan met natuurlijke trilling de impact van de houdingen verdiepen. Naar die trillingen gaan we in de yin-houdingen luisteren. Wat raakt je? Vanwege de lente gaan we vooral aandacht geven aan de lever/galblaas meridiaan.

We openen naast het fysieke lichaam vooral ook het emotionele lichaam. We observeren het mentale lichaam en door de muziek tijdens de yinhoudingen opent zich ook het spirituele lichaam.

Praktische info:

Docenten: Emma Haspels (yin-yoga) en Mirjam Mudde (cello)

Datum: vrijdag 3 april 2020

Tijd: 19.30-21.15 uur

Locatie: Maisha, Vlasstee, Elst

Kosten: € 20,00

Aanmelden bij : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.