Maisha kondigt voor het najaar 2020 3 sessies Yoga Nidra aan en wel om 19:30 uur op vrijdagavonden 1 oktober, 12 november en 17 december:  Laat de besognes van de (werk)week los, begin verkwikt aan het weekend!

Yoga Nidra is een diepgaande systematische methode voor een complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning. Het begrip Yoga Nidra komt uit het Sanskriet en bestaat uit 2 woorden: yoga betekent verbinding en éénpuntige concentratie, nidra betekent slaap. Tijdens de Yoga Nidra lijkt het, alsof men slaapt, maar het effect werkt door op de diepere lagen van het bewustzijn èn onderbewustzijn. Men bevindt zich op de grens van waken en slapen.

Tijdens Yoga Nidra wordt eerst aandacht gegeven aan het lichaam, vervolgens aan de adem. Als het lichaam en de geest tot rust gekomen zijn, benoem je een intentie voor deze yoga nidra sessie. Daarna wordt de aandacht gericht op visualisaties, zodat je in een diepere staat van ontspanning komt.

Docente: Emma Haspels

Programma:

19:30-20:15: Yin yoga oefeningen

20:15-20:45: Yoga Nidra

20:45-21:00: Thee en nazit

21:00 Einde sessie

 

Kosten €15. Opgave: Je kunt de Yoga Nidra rechtstreeks bestellen én betalen via de knop: [Bekijk en bestel onze specials] op de website