20210620 104506

Welkom op de site van Maisha!

Maisha is Kiswahili voor leven en die naam is niet voor niets zo gekozen. Yoga is leven. Yoga is meer dan een serie lessen, waarin je de belangrijkste yoga-houdingen leert. Yoga is een voortdurende zoektocht naar je identiteit, een verdieping in jezelf. Het is daarmee evenzeer een spirituele bezigheid als een lichamelijke.

Het logo, dat je linksboven op deze site aantreft, is een artistieke verbeelding van de levensboom. Het kunstwerk hangt in de tuinyogazaal. De boom is een symbool voor het leven zelf. De boom vormt met zijn wortels en zijn takken de verbinding tussen aarde en hemel en is tevens het symbool voor harmonie en evenwicht. Harmonie en evenwicht zijn ook sleutelbegrippen in onze beleving en beoefening van yoga en mindfulness, voor onszelf en in onze lessen.

Rechtsboven het logo van de Vereniging Yogadocenten Nederland, waarbij Maisha is aangesloten. Alle yogadocenten van Maisha zijn dan ook bevoegde docenten.

We zijn gevestigd in Elst, Gelderland. Op deze site vind je informatie over wie we zijn, onze visie op mindfulness en op de diverse vormen van yoga, die we aanbieden. 

Natuurlijk vind je op deze site ook  praktische informatie als lestijden, profielen van de docenten en contactgegevens.