Maisha start 3 nieuwe groepen in het seizoen 2019-2020, 2 groepen omdat de huidige groepen vol zijn en één nieuwe vorm van yoga.

Critical Alignment Yoga

In korte tijd zijn de beide groepen op donderdagavond (om 19:15-20:15 en 20:30-21:30 uur) volgeraakt. Docente Hanske is bereid gevonden om een extra groep te starten vóór de beide bestaande groepen, namelijk om 18:00-19:00 uur. Mochten er leden zijn, die dit lezen en willen switchen naar deze nieuwe groep, geef dan even een seintje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dynamische Hatha Yoga

Hetzelfde geldt voor de beide groepen Dynamische Hatha Yoga op woensdagavond. Ook vol. Docente Ewelina start een 3e groep op vrijdagochtend van 10:15-11:15 uur. Deze les zal plaatsvinden in de nieuwe yogaruimte.. Ook hier geldt: mocht je belangstelling hebben voor deze les en dit uur, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Restoratieve yoga

De nieuwe vorm van yoga, die aangeboden gaat worden bij voldoende belangstelling, is restoratieve of herstelyoga. Op de website onder Hogere Zaken vind je meer info over deze vorm. De les wordt aangeboden op dinsdagochtend 9:00 uur-10:00 uur door Ewelina.