Bij Maisha is het mogelijk om privé-yogalessen te volgen! In de nieuwe yogazaal in de tuin van Vlasstee 4 in Elst zijn de condities optimaal voor een rustige, sfeervolle yogales met een ervaren docente. 

Maisha lanceert 4 nieuwe groepen, per 1 oktober 2020 en bij minimaal 4 deelnemers: 

Restorative yoga - was dinsdagochtend, maar zal worden aangeboden op donderdagochtend om 10:15-11:15. Docente is Gerda Wolff, die veel ervaring heeft met restorative yoga en reeds docente is bij Maisha.

Yin-yoga in de morgen:  We hadden al 3 lessen yinyoga, maar er is veel vraag naar een ochtendles yinyoga: die staat nu gepland op de dinsdagochtend 9:00-10:00 uur met docente Emma. Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen en we starten deze groep op 6 oktober.

Dynamische hatha-yoga: de beide lessen op woensdagavond worden samengevoegd en deze les staat nu op het programma om 19:15 uur. Docente is Reineke Mund, die ook een chakra-yoga les verzorgt op de vrijdagochtend. Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen en we starten deze groep op 7 oktober.

Stoelyoga: een rustige vorm van yoga, waarbij yogahoudingen worden beoefend, zittend op een speciaal daarvoor ontworpen stoel. Tijd is donderdagmiddag 15:00-16:00 uur. Docente is Hanske, die veel ervaring heeft met deze vorm van yoga. 

Maisha biedt al 10 jaar mindfulnesstrainingen aan, in samenwerking met Eric van den Berg van Flowing Mountains.

Dit najaar gaan we uit van 2 groepen: één op de dinsdagavonden en één op de vrijdagochtenden.

Maisha kondigt voor het najaar 2020 3 sessies Yoga Nidra aan en wel om 20:30 uur op vrijdagavonden 16 oktober, 13 november en 11 december:  Laat de besognes van de (werk)week los, begin verkwikt aan het weekend!

Gratis proefles

Yoga of Mindfulness iets voor jou?
Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen

Vrijdagavond-specials

Op de vrijdagavond kunt u deelnemen aan onze specials.
Regelmatig wisselen wij het aanbod

Bekijk en bestel onze specials

YOgacadeaU

Geef iemand eens Yoga-les(sen) cadeau.
Dat kan met ons YOgacadeaU

YOgacadeaU bestellen

Ga naar boven