Maisha lanceert 4 nieuwe groepen, zodra er  minimaal 4 deelnemers zijn: 

Restorative yoga - was dinsdagochtend, maar zal worden aangeboden op donderdagochtend om 10:15-11:15. Docente is Gerda Wolff, die veel ervaring heeft met restorative yoga en reeds docente is bij Maisha. Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen en deze groep is gestart. 

Yin-yoga in de morgen:  We hadden al 3 lessen yinyoga, maar er is veel vraag naar een ochtendles yinyoga: die staat nu gepland op de dinsdagochtend 9:00-10:00 uur met docente Emma. Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen en deze groep is gestart. 

Dynamische hatha-yoga: de beide lessen op woensdagavond worden samengevoegd en deze les staat nu op het programma om 19:15 uur. Docente is Reineke Mund, die ook een chakra-yoga les verzorgt op de vrijdagochtend. Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen en deze groep is gestart. 

Stoelyoga: een rustige vorm van yoga, waarbij yogahoudingen worden beoefend, zittend op een speciaal daarvoor ontworpen stoel. Tijd is donderdagmiddag 15:00-16:00 uur. Docente is Hanske, die veel ervaring heeft met deze vorm van yoga. 

Op 25 juni start Maisha met een Vrouwencirkel, lees hier meer over de inhoud!

Op 18 april is er een dagvullend trainingsprogramma, met als titel: Yogatherapie en Mindfulness

Als het mag van de overheid organiseren we in het weekend van 11-13 juni een heerlijk yogaweekend met als thema: "Van onrust naar inzicht"

Gratis proefles

Yoga of Mindfulness iets voor jou?
Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen

Yin-yoga les met cello-muziek

Een mooie yin-yoga les - met live cello-muziek

Bestel hier de link! 

Vrijdagavond-specials

Op de vrijdagavond kunt u deelnemen aan onze specials.

Bekijk en bestel onze specials

YOgacadeaU

Geef iemand eens Yoga-les(sen) cadeau.
Dat kan met ons YOgacadeaU

YOgacadeaU bestellen

Ga naar boven