Critical Alignment donderdagochtend van 10:30 -11:30 uur.

Omdat er veel belangstelling bestaat voor deze vorm van yoga, lanceert Maisha een nieuwe groep Critical Alignment Yoga op de donderdagochtend, en wel van 10:30-11:30 uur.  

Verder:  

Yin/herstel-yoga:  Dit is een vorm van yoga "tussen" yinyoga en restoratieve yoga. De groep bestond al als yinyoga op de dinsdagochtend 9:00-10:00 uur met docente Emma, maar krijgt nu een iets andere invulling: een nog rustiger vorm van yoga, gericht op herstel na een blessure of na een burn-out 

Dynamische hatha-yoga: er zijn weer 2 groepen op woensdagavond. De eerste groep start om 19:00 uur, de 2e groep om 20:15 uur.  Docente voor beide uren is Reineke Mund, die ook een chakra-yoga les verzorgt op de vrijdagochtend. 

 

Marjon neemt je mee in de wereld van de Chinese geneeskunde

Na het mooie weekend van 11-13 juni mogen we nu een nieuw chakra-weekend aankondigen en wel in het weekend van 26-28 november

Maisha kondigt voor het najaar 2021 3 sessies Yoga Nidra aan en wel om 19:30 uur op vrijdagavonden 1 oktober, 12 november en 17 december:  Laat de besognes van de (werk)week los, begin verkwikt aan het weekend!

Gratis proefles

Yoga of Mindfulness iets voor jou?
Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.

Proefles aanvragen

Yin-yoga les met cello-muziek

Een mooie yin-yoga les - met live cello-muziek

Bestel hier de link! 

YOgacadeaU

Geef iemand eens Yoga-les(sen) cadeau.
Dat kan met ons YOgacadeaU

YOgacadeaU bestellen

Vrijdagavond-specials

Op de vrijdagavond kunt u deelnemen aan onze specials.

Bekijk en bestel onze specials

Ga naar boven