Je bent van harte uitgenodigd voor de tweede Ademcirkel bij Maisha!

Tijdens deze workshop maken we eerst de weg in ons lichaam vrij door milde yoga- en ademhalingsoefeningen te doen. Daarna volgt een verbonden adem sessie, liggend op de rug. We sluiten af met een ontspanning en een korte meditatie.

Bij de verbonden adem haal je de pauze weg tussen de in- en uitadem en tussen de uit- en inadem. Je ademt dus circulair, zonder onderbreking. De inademing is vol en diep, de uitademing laat je ontspannen vallen. Via de verbonden adem kan je een proces instappen waarbij dat wat onbewust is in jou, naar de oppervlakte kan komen. Door deze manier van ademen brengen we een hoge trilling in het lichaam waardoor onbewuste spanningen los kunnen komen. Hierdoor voelen we ons vrijer en kunnen we meer levendigheid en vreugde ervaren.

Docente is Nanneke Landman uit Amsterdam. Tijdens de ademsessie loopt ze rond om drukpunten toe te passen die je adem vrijer zal laten doorstromen. Meer over Nanneke kun je lezen op www.breathbase.nl. 

De aanmelding + betaling doe je rechtstreeks op de website van Nanneke, klik hiervoor op  https://www.breathbase.nl/s-c-h-e-d-u-l-e-p-r-i-c-e-s en kies voor Ademcirkel en dan JOIN

Datum en Tijd: 4 maart 2023 van 14:00-17:00 uur

Locatie: Maisha - Centrum voor Yoga en Mindfulness, Vlasstee 4, Elst