Maisha lanceert 4 nieuwe groepen, zodra er  minimaal 4 deelnemers zijn: 

Restorative yoga - was dinsdagochtend, maar zal worden aangeboden op donderdagochtend om 10:15-11:15. Docente is Gerda Wolff, die veel ervaring heeft met restorative yoga en reeds docente is bij Maisha. Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen en deze groep is gestart. 

Yin-yoga in de morgen:  We hadden al 3 lessen yinyoga, maar er is veel vraag naar een ochtendles yinyoga: die staat nu gepland op de dinsdagochtend 9:00-10:00 uur met docente Emma. Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen en deze groep is gestart. 

Dynamische hatha-yoga: de beide lessen op woensdagavond worden samengevoegd en deze les staat nu op het programma om 19:15 uur. Docente is Reineke Mund, die ook een chakra-yoga les verzorgt op de vrijdagochtend. Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen en deze groep is gestart. 

Stoelyoga: een rustige vorm van yoga, waarbij yogahoudingen worden beoefend, zittend op een speciaal daarvoor ontworpen stoel. Tijd is donderdagmiddag 15:00-16:00 uur. Docente is Hanske, die veel ervaring heeft met deze vorm van yoga.