Zin in een leuke alternatieve verjaardag?

Maisha introduceert het yogafeestje! Stel je voor: samen met je vrienden en vriendinnen een groepsles  yoga, met een deskundige en bevoegde yogadocente in een kleinschalige en vertrouwde sfeer. Het maakt daarbij niet uit, of je vriend(inn)en ervaren yogi's zijn of volstrekte beginners. De oefeningen doe je altijd op je eigen niveau, en de docente benadrukt, dat je goed naar je lichaam moet luisteren en nooit moet forceren. De workshop bestaat uit een korte uitleg over yoga, een aantal yoga-oefeningen en een ontspanning aan het eind.

We bieden het yogafeestje aan als aparte workshop of als arrangement. Kies je voor de aparte workshop, dan overleggen we over het tijdstip. Maisha is daarin erg flexibel. De kosten voor de workshop bedragen € 10 per persoon, inclusief thee. Het maximaal aantal deelnemers is 10. Wij zorgen voor de matjes en de ruimte, jij en je vriend(inn)en hoeven alleen makkelijk zittende kleren aan te doen en een flinke handdoek mee te nemen. De locatie is Vlasstee 4, Elst. Je kunt contact opnemen met Emma via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via mobiel 06-41458828.

Het arrangement bestaat uit de workshop, zoals hierboven beschreven, gevolgd door een (h)eerlijke vegetarische lunch of diner - afhankelijk van het afgesproken tijdstip. Eerlijk, omdat de meeste ingrediënten uit eigen tuin komen en heerlijk, omdat Emma naast een goede yogadocente ook een goede kokkin is. Kosten voor het arrangement is € 20 per persoon en ook nu is het maximum aantal deelnemers 10.

We zullen er alles aan doen, om van jouw alternatieve verjaardagsfeestje een geslaagd feestje te maken!